EN SKÖN,
LYFTANDE BEHANDLING
Stay Young är en ansiktsbehandling med ”lyftande verkan”.
Behandlingen är väldigt avkopplande och behaglig. Redan efter första behandlingen ser man ett synbart lyftande resultat. Eventuella svullnader minskar, kinderna känns fastare och man får ett piggare och ”öppnare” utseende. På sikt reduceras även rynkorna. Givetvis är det väldigt individuellt beroende på utgångsläge och ålder, men hur som helst blir det en förbättring.
Därtill får man en stund för sig själv i en mjuk och behaglig miljö.

Jo Joynt, innovatören bakom tekniken visar behandlingen

Före Stay Young behandling

Samma kvinna efter 30 behandlingar
Vad kan Stay Youngs Anti-Ageing-System göra?
Behandlingen reducerar små rynkor och slapphet, helt utan smärta och kirurgiska ingrepp genom ett ansiktslyft med mikroström-behandling. Du får ett naturligt ansiktslyft som syns redan efter första behandlingen. Det är också bra mot acne, grov hy och ärr, eftersom det påverkar lymfsystemet och blodcirkulationen.
  • Huden blir starkare och smidigare
  • Rynkor och fåror blir mindre synbara
  • Musklerna blir spänstigare
  • Cirkulationen ökar
  • Påsar och mörka ringar under ögonen minskar
  • Ögonbrynen höjs, vilket gör att ögonen ser piggare ut
  • Grova porer dras samman
  • Och sist men inte minst, så ökar självkänslan.
I och med åldrandeprocessen så får man en försämrad cirkulation, försämrat lymfdränage, försämrad celldelningsaktivitet som påverkar åldrandet i huden. Andra faktorer som påverkar kan vara livsstil, stress, sjukdom, solen, låg ämnesomsätttning och uttorkning.
Med Stay Young behandlingar kan man förebygga samt bromsa förloppet av åldrandeprocessen i huden.
Hur lång tid tar varje behandling?
Varje behandling tar ca 1 timme, och då ligger man bekvämt nerbäddad på en massagebänk. En fördel är att man inte blir svullen eller röd efter behandlingen.
Är resultatet varaktigt?
Man ser ett resultat redan efter första gången, men självklart är det bra att göra flera behandlingar för ett varaktigt resultat. Man kan jämföra det med att gå på gym. Ett varaktigt resutat får man efter att ha tränat regelbundet, och sedan får man träna för att bibehålla den nya muskeltonusen.
Om man t.ex. gör en kur på 10 stycken Stay Young-behandlingar, betraktar hjärnan muskelns nya tonus som normal och behåller den. Sedan kan man välja om man vill gå t.ex. 1gång i månaden eller var 6:e vecka för att bibehålla ett varaktigt resultat. Behovet är väldigt individuellt, beroende på ålder och andra ovan nämnda faktorer. Välkommen till min salong.
Priser
Ordinarie pris för en behandling 725:-.
Vid köp av klippkort 10 ggr – 625:- per behandling.
Villkor

Om en köpare av klippkort av någon anledning vill avbryta behandlingen, kan kortet överlåtas till annan person, bytas ut mot produkter eller tjänster. Återbetalning kan endast ske av återstående behandlingar, vid uppvisande av läkarintyg.
Vänligen respektera vid avbokning av bokad behandling ska ske 24 timmar före bokad tid. Om så inte sker, debiteras full ersättning av kunden.

info@stayyoungkliniken.com    |    08-446 80 800    |    Kommendörsgatan 15, Östermalm