VAD KUNDERNA SÄGER
"Kan varmt rekommendera ‘Stay Young‘!....Förutom att behandlingen är riktigt skön och avkopplande så ger den resultat! Efter varje behandling så känns huden tightare, ansiktskonturerna är mer distinkta genom att huden har dränerats på slaggprodukter samtidigt som ansiktsmusklerna ha fått sig ett gympapass."
Sabinje von Gaffke - Läs mer i Sabinjes blogg.

"Jag måste säga att redan efter min första behandlingen känner jag ett synbart resultat. Mina kinderna, ögonbryn och haklinje känns fastare och jag har fått ett piggare och fräschare utseende."
Maya Nestorov - Läs mer i Mayas blogg

"En behandling på Stay Young Kliniken är mycket mer än en skönhetskur. Den ger avslappning och allmänt välbefinnande i harmonisk och välkomnande miljö."
Lisa Greenwood

"Jag vill varmt rekommendera denna behandling hos Stay-Young-kliniken. Det är fantastiskt att se hur ansiktet blir mer konturerat och får ett spänstigare och ungdomligare utseende. Och så skönt att slippa kirurgiska ingrepp! Behandlingen gör gott både fysiskt och psykiskt. "
Nina Brattorp, 67 år

"Professionell, sakkunnig behandling med överraskande positivt resultat, det får man hos Lena Thome, Stay Young. Dessutom i vacker, lugn miljö, som gör att stress och tråkig vardag försvinner för en stund, en lyx vi kvinnor verkligen behöver.
Jag är glad att jag hittade till Lena eftersom jag är en petig person då det gäller att bli behandlad rätt. Här finns bara superlativ att tillägga."
SE
info@stayyoungkliniken.com    |    08-446 80 800    |    Kommendörsgatan 15, Östermalm